?>

आलम पर आलम Alam Par Alam lyrics in Hindi - Dost | Noor Jehan

Alam Par Alam (आलम पर आलम) lyrics in Hindi is Sung by Noor Jehan from Movie Dost. The song's music direction is by Sajjad Hussain, and lyrics are written by Shams Lakhnavi. It casts Maya Banerjee, Noor Jehan, Kanhaiyalal, Motilal ,Shaukat Hussain Rizvi.

Movie Dost
Singers Noor Jehan
Music Director Sajjad Hussain
Lyricist Shams Lakhnavi
Cast Maya Banerjee, Noor Jehan, Kanhaiyalal, Motilal ,Shaukat Hussain Rizvi
Music Label Columbia Records

Alam Par Alam lyrics in Hindi


आलम पर आलम,
सितम पर सितम
हम उठाए हुए हैं
ज़माने की गरदीश
के पिस हुए हैं
मुक़द्दर के हाथो
मिटाए हुए हैं
आलम पर आलम,
सितम पर सितम
हम उठाए हुए हैं

ना हमदम हैं
कोई ना दमसाज़ कोई
ना हम्दार्द
कोई ना हमराज़ कोई
फाकत साथ हीक मुसीबत हमारे
कलेजे से उस को लगाए हुए हैं
आलम पर आलम, सितम पर सितम
हम उठाए हुए हैं

हैं किसमत जो उलटी,
समझ भी हैं उलटी
निगाह भी हैं उलटी
हर इक बात उलटी
नज़र आती हैं
दुशमणी दोस्ती मैं
जहां भर को
दुशमन बनाए हुए हैं
आलम पर आलम, सितम पर सितम
हम उठाए हुए हैं.


Alam Par Alam Music Video


Also check Alam Par Alam Lyrics in following languages:


Bengali Telugu Tamil Gujarati Kannada Oriya Malayalam Punjabi Assamese Urdu

Alam Par Alam lyrics in English


Alam par alam,
Sitam par sitam
Ham uthaae hue hai
Zamaane ki garadish
Ke pise hue hai
Muqaddar ke hatho
Mitaae hue hai
Alam par alam,
Sitam par sitam
Ham uthaae hue hai

Na hamadam hai
Koi na damsaaz koi
Na hamdaard
Koi na hamraaz koi
Faqat saath haiIk musibat hamaare
Kaleje se us ko lagaae hue hai
Alam par alam, sitam par sitam
Ham uthaae hue hai

Hai kisamat jo ulati,
Samajh bhi hai ulati
Nigaah bhi hai ulati
Har ik baat ulati
Nazar aati hai
Dushamani dosti mein
Jahaa bhar ko
Dushaman banaae hue hai
Alam par alam, sitam par sitam
Ham uthaae hue hai.

If you enjoyed Alam Par Alam lyrics in Hindi, please share it with your friends and family. We work hard to get you the latest updates.

Download App

Download Our App

Listen to the top collection of Hindi Old Songs in ALL LANGUAGES. Download NOW